Abraçant-te Estimant i estimant-te tal com ets

  • Comienzo: 
  • 25/01/2020

 

8 mòduls per recuperar i prendre el nostre poder

 

Tallers impartits per 

 

FRANCISCA MARIN "SATHYA"

Al guarir les memòries i creences enquistades en el passat,

alliberem la capacitat de crear-nos una vida harmoniosa.

Basat en la seva experiència de molts anys conduint teràpies i sessions de Rebirthing.

 

  

 

TEMARI

 

1er Mòdul – 25 de gener 

Introducció, abans de néixer - Part del nostre patiment interior procedeix d'experiències no integrades de la nostra infància. Alliberar aquest dolor és curar el nostre nen interior perquè brilli amb tot el seu esplendor, creativitat, alegria i innocència.

2on Mòdul – 15 de febrer

De 0 a 9 mesos -En aquest seminari tractarem de la nostra primera etapa, des del naixement fins als nou mesos, etapa cabdal en la nostra vida. Primera respiració, primer plor, arribada a un mon nou, primers dolors, emocions, sensacions ........

3er Mòdul – 14 de març 

De 9 a 18 mesos -És la primera part de l'etapa i suposa gatejar, tocar, provar i en general, ser curiós/a i estar impacient per explorar el món que ens envolta. Hi ha qui l'anomena etapa de la "incorporació". El nen vol "ficar-se en tot" i incorporar-ho a la seva vida. Aquesta curiositat bàsica, si es nodreix, hauria de ser la font de tots els riscos i aventures creatius del futur.

4art Mòdul – 18 d'abril

De 18 a 36 mesos - Es denomina etapa de la separació. És una etapa d'anti-dependència que es caracteritza per un vincle oposat. El nen dirà "no", "Deixa’m fer-ho" i "no vull" en resposta a les preguntes dels seus pares. Assenyala el veritable començament de JO. Aquest procés de separació és com un segon naixement. Ara comencem el recorregut d'exploració del nostre entorn i descobrir qui som, provant les nostres forces.

5é Mòdul – 16 de Maig

De 3 a 6 anys - Els nens a aquesta edat són molt independents. Fan preguntes, formen les seves creences, imaginen el futur i tracten de comprendre com funciona el món i què fa que les coses succeeixin. En anar desenvolupant una consciència més sofisticada de la relació causa-efecte, aprenen a influir en les coses. És la seva tasca natural i treballen en ella tot el temps.

El treball dels pares és ensenyar als seus fills i servir de model.

6é Mòdul – 13 de juny

De 6 a 13 anys - Quan comença l'escola, deixem el sistema familiar i entrem en una nova etapa de socialització i d'adquisició de destreses. En començar a prendre consciència del seu poder, s'està preparant per sortir al món. El col·legi es convertirà en el seu entorn principal durant, al menys, els propers dotze anys. Durant aquesta edat, el ritme biològic del nen/a assenyala l'etapa d'aprendre un conjunt d'aptituds per a la seva supervivència. Ha de aprendre ara tot el que pugui per preparar-se per a la vida adulta. Les principals aptituds són la cooperació, la interdependència i un bon concepte de la competició.

7é Mòdul – 11 de juliol

A partir de 13 anys - És el començament del primer cicle de tretze anys. Cada nou cicle és un moment de crisi, i cada crisi és un moment en què s’incrementa la vulnerabilitat i també s’intensifica el potencial. Una bona consecució dels objectius crítics de l’adolescència depèn de les forces de l’ego desenvolupades en la infància. Però la missió de l’adolescència, és, com va assenyalar Erik Erikson, "mes que la suma de ... les identitats infantils". La identitat de l’adolescent és una identitat reformada.

8é Mòdul – 5 de setembre

Integració, un adult sa - El teu nen ferit necessita algú amb poder que el protegeixi. Amb tu com a pare o mare protector i estimulant, el teu nen intern pot començar el procés curatiu. Defensar al teu nen intern és una forma de convertir-te en un nou pare o mare per a tu mateix i permet que el nen faci els exercicis correctius que et reintegraran al teu veritable jo. Així pot tornar a triomfar el nen meravellós, creatiu, alegre, espontani que regenera la vida i l’alegria en el nostre interior.

Escriba su propia opinion
  • Solo los usuarios registrados pueden agregar sus comentarios
  • Malo
  • Excelente